Milli basketbolcu trafik kazasında hayatını kaybetti

Milli Basketbolcu İlkan Karaman, Datça’da geçirdiği trafik kazası sonucu 34 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberi sonrası Bursaspor Basketbol ile TOFAŞ taziye mesajı yayınladı.

Milli basketbolcu trafik kazasında hayatını kaybetti

Milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça’da geçirdiği trafik kazası sonucu 34 yaşında hayatını kaybetti.

Vefat haberinin ardından Bursaspor Basketbol ve TOFAŞ taziye mesajı paylaşımlarında bulundu.

Bursaspor Basketbol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Datça’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet, ailesine ve Basketbol camiasına başsağlığı dileriz.”

Bir diğer Bursa temsilcisi TOFAŞ ise ” Altyapımızdan yetişen; 2008-2011 ve 2022-2023 sezonlarında Takımımızın formasını giyen İlkan Karaman’ı, elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başağlığı dileriz. Başımız sağolsun” ifadeleriyle sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

İLKAN KARAMAN KİMDİR?

1990 doğumlu olan İlkan Karaman, Bursa ekibi TOFAŞ’ın altyapısında yetişmiş; kariyerinde Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Cholet, Antibes, Petkim Spor, Yalovaspor, Manisa BB ve son olarak Çayırova Belediyesi formalarını terletmişti.

Aynı zamanda milli takım formasıyla da sahaya çıkmış olan Karaman, Türk basketbolunun önemli isimleri arasında yer alıyordu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X