Lahana pişirirken içine mutlaka elma atın! İşte nedeni

Lahanayı haşlama esnasında yayılan o kötü kokudan kurtulmanın yolu yine mutfaktan geçiyor.

Lahana pişirirken içine mutlaka elma atın! İşte nedeni

Lahanayı haşlama esnasında yayılan o kötü kokudan kurtulmanın yolu yine mutfaktan geçiyor. Bir adet elma ile bu işi kökten çözebilirsiniz.

Lahananın kokusunu yok eden elma aynı zamanda lahananın daha kolay sindirilmesine yardımcı oluyor.

Elmanın kabuklarını ince olacak şekilde soyun.

Lahananın haşlandığı tencereye elma kabuklarını ekleyin ve lahana pişene kadar kabukları tencereden çıkarmayın.

Lahanayı haşlama esnasında yayılan kötü kokudan kurtulmanın bir başka yolu ise;

Lahana suyuna bir miktar süt ekleyin. Bu da kokuyu yok etmek için son derece etkili bir yöntemdir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X