Kuşadası’nda neler yaşandı? Bursaspor maçından tüm notlar…

Kuşadası ile berabere kalan Bursaspor’da taraftarlar, maç sonunda yeşil beyazlı futbolcuları tribüne çağırdı. Tribün liderlerinden Enes Aydın, oyun ve skora sitem ederek, “Evet zemin kötüydü ama bunca insan bu kadar yol geldi” derken, kaptan Ahmet İlhan Özek de “Bundan sonra puan kaybı yapmayacağız, kimse merak etmesin” dedi.

Kuşadası’nda neler yaşandı? Bursaspor maçından tüm notlar…

EMRE KURTBAY

Taraftar çıkarma yaptı

Bursasporlu taraftarlar, Kuşadası’na adeta çıkarma yaptı. Kendilerine ayrılan 100 kişilik bölümde yaklaşık 500 yeşil beyazlı taraftar takımlarına desteklerken maçın ardından Bursa’ya üzgün bir şekilde döndü.

Tahir ilk kez

Bursaspor’da sezon başı transfer edilen ancak belindeki sakatlığı nedeniyle ilk yarıda forma giyemeyen Mustafa Tahir Babaoğlu, yeşil beyazlı formayla ilk kez dünkü maçta ilk 11’de sahaya çıktı. Mücahit Can Akçay’ın cezası, Muhammet Demir’in ise sakatlığı dolayısıyla Batalla’nın elindeki tek forvet olan 32 yaşındaki futbolcu maçın tamamında sahada kaldı.

Anlamlı pankart

Bursasporlu taraftalar Kuşadası maçında anlamlı bir pankart açtı. Yeşil beyaz sevdalıları 18 Mart’ın yıldönümü nedeniyle açılan pankartta, “Onlar tarihi kalemle değil kanlarıyla yazdılar. 18 Mart Şehitleri” cümlesine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X