Kreşte dehşet! Uyuyan bebeğe tokat attı

Gaziantep’te özel bir kreşte öğretmen olarak görev yapan Betül K., uyuyan 21 aylık bebeğe tokat attı. Olay güvenlik kamerasına yansırken öğretmen tokat iddialarını reddetti. Kreş ise öğretmen ile kurumun ilişiğinin kesildiğini açıkladı. Bebeğin ailesi de öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kreşte dehşet! Uyuyan bebeğe tokat attı

Pancarlı Mahallesi’ndeki özel bir kreşte öğretmen olarak görev yapan Betül K., uyuduğu sırada 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı.

Olayın ardından M.D.Ö.’nün annesi Avukat Gündoğdu Özer’i arayan Betül K., çocuğun yanağının üzerine uyuduğunu ve buna bağlı da yüzünde iz oluştuğunu söyledi. Kreşe giden aile, bebeklerinin yüzünde parmak izleri olduğunu gördü.

Bunun üzerine aile çocuklarının şiddete maruz kaldığını öne sürerek hastaneye gidip darp raporu alarak öğretmenden şikayetçi oldu. İncelenen kreşin güvenlik kamerası görüntülerinde ise Betül K.’nin M.D.Ö.’ye tokat attığı ortaya çıktı.

OLAY KAMERALARA YANSIDI

Görüntülerde öğretmen Betül K.’nin bebeğe tokat attığı ve ardından battaniye ile üzerini kapatarak uyutmaya çalıştığı görüldü.

“HOCA BENİ ARAYINCA ANLADIM”

M.D.Ö.’nün annesi Avukat Gündoğdu Özer, olayı öğretmen Betül K.’nin araması üzerine anladıklarını ve eşinin çocuğu kreşten alınca yüzünde kızarıklık olduğunu fark ettiklerini söyledi.

Kreş yetkilileri ile görüştüklerini ancak şiddet olayını kabul etmediklerini anlatan Özer, bunun üzerine hastaneye gidip darp raporu aldıklarını ve raporda yüzdeki kızarıklığın dış darbe ile meydana geldiği yazdığını söyledi.

Bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını anlatan Gündoğdu Özer, “İlk etapta kreş yetkilileri bana olayı abarttığımı söylediler. Uyku anı görüntülerini izlemek istedim. Görüntüleri izlediğimde çocuğum sağ yanağının üzerine uyuyor, hocası da çocuğun başında bekliyor. Darbe alan yanak sol yanak.” dedi.

Bu duruma ilişkin kreş yetkililerin açıklama yapmadığını dile getiren Özer, görüntülerde kreş hocasının çocuklara kötü muamelede bulunduklarını ifade edip savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

KREŞ: ÖĞRETMENİN İLİŞİĞİ KESİLDİ

Kreş yetkilileri ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Açıklamada olayı üzüntü ile takip ettiklerini belirterek, gerçeğin ortaya çıkarılmasına katkı sağlandığını belirtip tespit çalışmaları tamamlandığında önce ilgili öğretmen ile kurumun ilişiğinin kesildiğinin ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X