Kemalpaşa Mahallesi çocuk parkına kavuştu

İnegöl Belediyesi şehrin farklı noktalarında vatandaşların hizmetine sunduğu projelere bir yenisini daha ekledi.

Kemalpaşa Mahallesi çocuk parkına kavuştu

Kemalpaşa Mahallesi Gelincik Sokak’ta çocuk parkı, fitness ve yeşil alan uygulamasının açılışı mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Şehrin farklı noktalarında hayata geçirdiğimiz projeler ile İnegöl halkına nefes aldıran çalışmalar ortaya koymanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İnegöl’ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak mahallelere nefes aldıracak çalışmalarımızla sosyal yaşama hayat veriyoruz. Bu kapsamda şehri rahatlatacak dinlenme mekânları, otopark alanları ve çocuk parkları üretme çabamız kentin her alanında artarak devam ediyor” dedi.

Gelincik Sokak’ta gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Aktaş, bitkilendirme çalışmasında da akçaağaç, erguvan, doğu çınarı, altuni himalaya sediri, ıhlamur, ardıç ve alev çalısı bitkilerine yer verildiğini söyledi Aktaş ayrıca, üstü açık bank ve kapalı piknik masası olmak üzere oturma alanları da konulduğunu anlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X