Usta oyuncu Kemal Sunal kabri başında anıldı

26 yıllık sanat hayatında rol aldığı 82 film ile Türk sinemasının unutulmayan isimleri arasına adını yazdıran usta oyuncu Kemal Sunal, vefatının 24. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Usta oyuncu Kemal Sunal kabri başında anıldı

3 Temmuz 2000’de hayatını kaybeden usta oyuncu Kemal Sunal için kabri başında anma töreni düzenlendi.

Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki törene Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal, gelini Nazlı Sunal ve sevenleri katıldı.

Törende, Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Ardından aile üyeleri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“BEKLİYORUM HÂLÂ, SANKİ GELECEKMİŞ GİBİ”

Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal “Bekliyorum hâlâ sanki gelecekmiş gibi. Sevenleri onu unutmadı, en büyük desteği de onlardan alıyoruz. Hepsine çok minnettarım, teşekkür ediyorum. Kolay değil, zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor. Ama çocuklarım, torunlarım, Kemal’in sevenleri, birçok şey diri tutuyor, ayakta tutuyor” dedi.

Kızı Ezo Sunal ise, “Her ne kadar gülümseyerek analım istesek de bir burukluk ve özlem oluyor. Ama sevenlerinin ilgisi, mesajları ve paylaşımlarını görmek bizi çok mutlu ediyor açıkçası” diye konuştu.

“BABAMLA OLMAMA SÜREM, BABAMLA OLMA SÜREMİ BU YIL GEÇTİ”

Oğlu Ali Sunal da “Bu sene babamla olmama sürem, babamla olma süremi geçti. Yani yanımda olduğundan şimdi artık daha çok oldu, ilk defa bu tarafa geçtik. Çok özlüyoruz ama annemin ve Ezo’nun da dediği gibi yaşatıyorlar, seviyorlar. En önemlisi bu sene Kemal Sunal Müzesi açıldı sevenleri daima ziyaret ediyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X