Türkiye’nin Uluslar Ligi’nde ikinci sınavı! İzmir’deki maç saat kaçta hangi kanalda?

Ay yıldızlılar, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde bu akşam 21.45’te konuk edeceği İzlanda’yı yenmekten başka bir şey düşünmüyor.

Türkiye’nin Uluslar Ligi’nde ikinci sınavı! İzmir’deki maç saat kaçta hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci maçında bugün İzmir’de İzlanda’yı konuk edecek. Gürsel Aksel Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmada Arnavutluk Futbol Federasyonundan Enea Jorgji düdük çalacak. İzlanda ile ilk karşılaşmasını 1982 Dünya Kupası Elemeleri’nde, 24 Eylül 1980’de yine İzmir’de oynayan ve rakibine 3-1 mağlup Türkiye, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde konuk edeceği rakibini bu kez devirmek istiyor. Sahasında Karadağ’ı 2-0 yenen İzlanda 3 puanla 4. Grup’ta lider durumda bulunuyor.

MERİH DÖNÜYOR BARIŞ ALPER CEZALI

Grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalan ay yıldızlılar Ege’deki bu kritik mücadelede taraftar desteğine güveniyor. Milli takımda Galler karşılaşmasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, bu mücadelede forma giyemeyecek. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda oynanan Avusturya mücadelesindeki bozkurt hareketi nedeniyle 2 maç ceza alan Merih Demiral ise bu karşılaşmada forma giyebilecek. Grupta bugün ayrıca TSİ 21.45’te Karadağ-Galler maçı oynanacak.

21.45/TV 8

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X