Karacabey’e modern vergi dairesi

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Karacabey’e modern bir Vergi Dairesi kazandırmak üzere hazırlanan projenin onaylandığını söyledi.

Karacabey’e modern vergi dairesi

AYHAN FİDAN

 

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Tahsilat Müdürü M. Latif Demirkol ve Karacabey Vergi Dairesi Müdürü Şengül Özkaya, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek meclis toplantısına katıldılar. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Meclis Başkanı Asım Ünen ile Yönetim Kurulu ve meclis üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Karacabey tüccar ve sanayicisinin Gelir İdaresi ile ilgili beklenti ve talepleri paylaşıldı. KTSO Başkanı Güncü, Karacabey’in ticaret ve sanayi yapısı hakkında bilgiler verdi. Son yıllarda hızla artan yatırımların ilçeye kazandırdığı ekonomik güçle ortaya çıkan katma değerin refaha katkı sağladığını kaydeden Güncü, “Bu katkıyı artırmak üzere KOBİ’lerimize pozitif ayrımcılık yapılmasını ve desteklenmesini istiyoruz. Başta bürokrasi olmak üzere üyelerimizin önlerindeki engellerin kaldırması için çalışıyoruz” dedi. 

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş da, Karacabey’in tam olarak keşfedilmediğini ve geleceğinin çok açık olduğunu belirterek, “Tüm Karacabey erkleri bir arada olmalı, ulaşılabilir hedefler konulmalı ve motivasyon yüksek tutulmalı, lojistik konumun avantajı kullanılarak, tarım ve sanayide gerekli atılımlar yapılmalı” ifadelerini kullandı. 

Karakaş, ‘Vatandaşımıza hizmet esaslı anlayışla hak ettikleri kalite ve standartta hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Karacabey’e modern bir Vergi Dairesi kazandırmak üzere hazırladığımız proje onaylandı. İnşallah bu yıl başlayacağımız inşaat tamamlanınca, Karacabey’in gelecek otuz yıl kullanacağı bir hizmet binasını tamamlamış olacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X