Kanserle mücadele eden Tanyeli son halini paylaştı

Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, operasyon öncesi hastane odasından sağlık durumu hakkında paylaşım yaparak bilgi verdi.

Kanserle mücadele eden Tanyeli son halini paylaştı

Asıl adı Öznur Kral olan oryantal Tanyeli bir süredir pankreas kanseri hastalığıyla mücadele ediyor. Tanyeli bugün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA

Ünlü isim paylaşımında, “Yüzdeki değil özdeki güzellik kalıcı. Bu sınanmalarda bana en büyük öğretilerden biri oldu. Dünya sahnesinde her şey dev bir yalan, mevkiler, şan, şöhret, güzellik ve her şey geçici. Baki olan ahirin de zahirin de mertebeler yüksek olsun. Bugün kendimi daha iyi hissediyorum, ağrılardan ağlamadan uyandım çok şükür, insan ağlamaktan korkar mı? İsyana girer diye çoğu zaman ağlamamaya çalıştım. Bugün duygularım derin, kendimi çok iyi hissediyorum, güzel günler çok yakında, iyi haberler, çok iyi, iyileşiyorum iyiye gidiyor durum. Allah’ın izniyle İstanbul’a geçiyorum minik bir operasyon daha sonra Allah Kerim. Dualarım, canım ailem, doktorlarım, dostlarım canım Tarçın’ım hepinize günaydın. Hepimizi çok seviyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X