İnegöllü mobilyacıya İSMOB’da büyük ilgi

Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan İSMOB 2015’e katılan İnegöllü mobilyacılar ilgi odağı oldu. Fuarı ziyaret eden İnegöl heyeti, mobilyacılara destek verdi.

İnegöllü mobilyacıya İSMOB’da büyük ilgi

SADULLAH ORGAN

Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen 11. İstanbul Mobilya Fuarı’na (İSMOB 2015) 163 İnegöllü mobilyacı da katıldı. Dünyanın farklı üyelerinden 500’den fazla mobilyacının katıldığı İSMOB 2015 fuarında İnegöllü mobilyacıların ağırlığı dikkat çekti.

Stantları gezen İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Şentürk de, firma temsilcilerine başarı dileğinde bulundu. 1 Şubat’a kadar açık kalacak İSMOB 2015’e 163 İnegöllü mobilya firmasının katıldığını ve toplam 60 bin metrekarelik fuar alanının yaklaşık 30 bin metrekaresinde İnegöllü mobilyacıların stantlarının yer aldığını belirten İTSO Başkanı Metin Anıl, ilçenin Türkiye’nin mobilya başkenti olma hedefine her yıl daha fazla yaklaştığını vurguladı. 

DESTEK OLUYORUZ

İnegöl Mobilya sektörünün önünü açmak için yaptıkları çalışmaları anlatan İTSO Başkanı Metin Anıl, “İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri OSB, İFOR Fuarcılık A.Ş,  İnegöl Mobilya Tanıtım Grubu, Uluslararası Mobilya Test Merkezi’nin kuruluşuna öncülük ettik. İnegöl Gümrük Müdürlüğü’nün kuruluşuna destek olduk. Mobilyacı üyelerimizin TÜBİTAK, KOSGEB gibi kurumlardan destek almaları, yurt içi ve dışındaki fuarlara katılmaları veya ziyaret etmeleri, kredi desteği almaları, eğitim çalışmaları gibi faaliyetlerimizle, sektöre sürekli katkı yapıyor ve destek oluyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X