İnallar, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında

Türkiye’nin önde gelen otomotiv ve gayrimenkul şirketlerinden İnallar, başarılı performansı ile açıklanan 2023 Fortune 500 listesine girerek Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer almanın gururunu yaşıyor.

İnallar, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında

İnallar, otomotiv sektöründe Citroen, Honda, Hyundai ve Kia markalarının satış ve servisini sunarak geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Aynı zamanda, İnallar2 markası altında ikinci el araç alım ve satım hizmetleri vererek müşterilerine güvenilir ve kaliteli araç seçenekleri sunuyor. İnallar Filo markası ile de uzun dönem araç kiralama hizmetleri sağlayarak iş dünyasının ve bireysel müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bosch Car Service ile her marka araca servis

İnallar Bosch Car Service ile her marka araca servis hizmeti sunarak, müşterilerinin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamayı hedefliyor. Ayrıca, Bursa’da tek TOGG servisi olarak da hizmet vererek, yerli otomobilin bakımı ve onarımında uzmanlık sunuyor.

Tesla için kaporta ve boya hizmetleri

İnallar, Tesla markasına kaporta ve boya hizmeti sağlayarak, elektrikli araç sahiplerine kaliteli ve güvenilir servis imkanı sunuyor. Bu hizmetler, Tesla sahiplerinin araçlarını en iyi koşullarda tutmalarını sağlıyor.

Gayrimenkulde prestijli projeler

İnallar GY, gayrimenkul sektöründe yeni projeleriyle dikkat çekiyor. Mudanya Poyraz projesi, Mudanya’nın en cazip bölgesi Halitpaşa’da yükselerek, modern yaşam alanları sunuyor. Bu projeler, bölgenin marinası ve diğer cazibe merkezleriyle entegre bir yaşam alanı sunarak değerine değer katıyor.

Sigortada güvenilir hizmet

İnallar Sigorta, çatısı altındaki onlarca marka ile sigorta alanında geniş kapsamlı hizmetler sunuyor. Müşterilerinin her türlü sigorta ihtiyacını karşılayarak, onların güvenliğini ve huzurunu sağlıyor.

Finansal başarı ve istihdam artışı

İnallar Şirketler Grubu, 5.927.839.651 TL net satış ile büyük bir finansal başarıya imza attı. 2017 yılından bu yana %23,47 oranında artış gösteren çalışan oranı ile yerel istihdama da önemli bir katkı sağladı. Bu başarı, şirketin sürdürülebilir büyüme ve gelişme yolunda attığı sağlam adımların bir göstergesi.

İnallar Şirketler Grubu olarak, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla, otomotiv, gayrimenkul ve sigorta sektörlerinde liderliğimizi sürdürmeye kararlıyız. Bu başarıya katkı sağlayan tüm çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X