İmamoğlu’dan Bursa’ya mektup! Başkan Bozbey ve İl Başkanı Yeşiltaş ziyaret etti

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Silivri’de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

İmamoğlu’dan Bursa’ya mektup! Başkan Bozbey ve İl Başkanı Yeşiltaş ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu Silivri’de ziyaret etti.

Ziyarette İmamoğlu’nun Bursalı yurttaşlara hitaben kaleme aldığı mektubunda, şu ifadeler yer aldı:

“Kıymetli Bursalı hemşehrilerim

Bugün büyük bir mutlulukla sizler adına ziyaretime gelerek selamlarınızı getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız ve CHP İl Başkanımızı misafir ettim. Hak, hukuk ve ülkemizin geleceği adına verdiğimiz büyük mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini ve başarıya ulaşacağına olan inancım tamdır. Çocuklarımıza, gençlerimize mutlu, huzurlu ve özgür bir Türkiye bırakmak zorunluluğumuz vardır. Bursalı hemşehrilerimi ve bütün milletimizi bu büyük mücadeleye davet ediyor en kısa zamanda sizlerle buluşmak arzusu ile sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Her şey çok güzel olacak…”

Ziyaretin ardından Yeşiltaş, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’nu ve belediye başkanlarımızı tutuklu bulundukları Silivri Cezaevi’nde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey ile birlikte ziyaret ettik.

Ekrem Başkanımızın morali ve azmi halkın iktidarı ve özgürlük mücadelesinde umudumuzu çoğalttı. Bu günler geçecek, geriye dayanışmanın ve mücadelenin güzelliği kalacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X