Her şeyini satan CZN Burak bakın ortaya nasıl çıktı!

Çektiği yemek videolarıyla adını geniş kitlelere duyuran CZN Burak geçtiğimiz aylarda babasıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti. Babası tarafından dolandırıldığı söyleyen ünlü isim garajındaki lüks araçları satıp sermayaye çevirmişti. CZN Burak şimdi de Ferrari alıp paylaştı.

Her şeyini satan CZN Burak bakın ortaya nasıl çıktı!

CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Daha önce bir davada aylık kazancını (30 bin TL) söyleyerek gündeme gelen CZN Burak ortağı olan babasıyla ters düşmüş ve babasıyla davalık olmuştu.

Babası tarafından dolandırıldığını söyleyen CZN Burak, kendi adını ve fotoğrafını kullanan mekânlardan tabelaların indirilmesini talep etmişti. CZN Burak, yeni girişiminde tek başına ilerleme kararı almış ve bunun içinde garajındaki lüks araçları satıp sermayeye çevirmişti.

ZCN

FERRARİ ALIP PAYLAŞTI

CZN Burak şimdi de yeni arabasını paylaştı. Çocukluğundan bu yana Ferrari hayali kurduğunu belirten CZN Burak, yeni aracını Vadi İstanbul’daki mekanının önüne çekerek poz verdi.

czn 1

Aracın plakasının sonu ’31’ olması ise dikkatlerden kaçmadı. Bu detay ise Burak Özdemir’in memleketinin Hatay olmasından kaynaklanıyor.

czn 2

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X