Haluk Levent’in hayatı film oluyor

Haluk Levent’in hayatını ele alan “Yollarda Vururum Seni” filminin hazırlıkları başladı

Haluk Levent’in hayatı film oluyor

Ünlü sanatçı Haluk Levent’in yaşamından bir kesiti komedi türünde anlatacak “Yollarda Vururum Seni” adlı filmin hazırlıklarına başlanıldı. Yapımcılığını KEM YAPIM’ın üstleneceği projede, Levent’in gençliğini canlandıracak oyuncu arayışına başlandı. Yapım ekibi, filmin çekimlerine başlamadan önce rol için doğru oyuncuyu bulmak adına titiz bir değerlendirme süreci yürütüyor.

KEM YAPIM’ın yapımcılığında hayata geçecek olan film, Haluk Levent’in renkli yaşamını ve gençlik yıllarını mizahi bir dille beyazperdeye taşıyacak.

SOSYAL MEDYAYA ARA VERECEK

Sanatçı Haluk Levent, bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını açıkladı. Levent, X hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Geçen yıl 24 Mayıs günü kan değerlerimi ölçtürmüştüm hastanede.
Çünkü çok şikayetim vardı. Açlık kan şekeri 341, Hba1c 13.5 çıkmıştı. Evet yanlış görmüyorsunuz. Maalesef öyleydi. Bir yıldır sağlıklı beslenme ve full spor sonucunda değerler bayağı düştü ama yeterli değil. Çünkü spor da yapsan sağlıklı da beslensen eğer hayatında stres varsa şekeri tetiklediğini söyledi doktorlarım.”

Levent sözlerini “Ve bugün uzun toplantılar sonucu kararlar aldık. Bir müddet sosyal medyadan da uzak durmamı söylediler. Evet sosyal medyanın da bende stres oluşturduğunu düşünmüşler (Doğru düşünmüşler). Evet bir müddet konserlerimle, stüdyo çalışmalarıyla ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacağım. Sayfamı Ahbap ekibi yönetecek. İhtiyacı olanlara direkt ulaşacaklar yine. Haydi bana biraz müsaade. Arkamdan çok konuşmayın” diye tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X