Görkemli açılış

İnegöl’de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle yaptırılan ve 100 milyon dolara malolan Mobiliyum AVM, dün törenle açıldı.

Görkemli açılış

SADULLAH ORGAN

Türkiye’nin ilk mobilya ihtisas merkezi olan Mobilyum, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturacak. 

İnegöl’de 225 bin metrekare kapalı alanıyla dünyada ve Türkiye’de ilk mobilya ihtisas merkezi Mobiliyum AVM, dün düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. 

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Vali Münür  Karaloğlu, Kaymakam Ali Akça,Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı  Şükrü Köse, Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş’ın da açılışına katıldığı dev merkez 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturacak. 

YENİ DÖNEM

Açılışta konuşan Mobilya AVM  yönetim kurulukurdelesini kadınlar yaptılar. başkanı Haluk Özbek, ‘Mobiliyum’un Türkiye’de ve dünyada mobilya ihtiyacı olan her bireyin aklına gelen ilk adres olmasını diliyorum’dedi.

Daha sonra söz alan Vali Münür Karaloğlu ise, İnegöl’ün mobilya’daki başarısından dolayı övdü. Vali Karaloğlu, ‘İnegöl’ün mobilyadaki gelişimine yeni bir dönem başlatan Mobilya AVM’nin  kurularak yola çıkan 200 müteşebbis Türkiye’nin en büyük AVM’sini yaratarak,önemli başarıla imza attılar. İnegöl çok önemli bir iş merkezine kavuşmuş oldu.Emeği geçenleri kutluyorum’ dedi.

BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin de,hükümet olarak, milletvekili olarak,Mobiliyum AVM’nin bugünlere gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Şahin, ‘Tesisin İnegöl’ün mobilyadaki gelişimine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum’ dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuşmasının ardından da , Anneler Günü nedeniyle, kadınlar kurdelayı keserek, Mobiliyum AVM’nin açılışını gerçekleştirdiler.

DEV KOMPLEKS

Kaliteli ve seçkin mobilya markalarının bir arada olacağı Mobiliyum’da, hem perakende müşterisi hem de nihai tüketici için binlerce mobilya çeşidini bir arada bulma fırsatı olacak. Dev bir komplekste, tamamen kapalı ve konforlu bir alanda binlerce ürünü müşterileriyle buluşturan Mobiliyum, içerisinde barındırdığı otel, restoran ve kafe alanları, tasarım, ihracat ve turizm ofisleri ile mobilya alışverişlerine kolaylık ve keyif katacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X