Görevimizin başındayız

Şimşek, İnegölspor yönetimi ve teknik heyetinin istifa ettiği söylentilerini yalanladı.

Görevimizin başındayız

SADULLAH ORGAN

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, yönetim ve teknik heyetinin görevinin başında olduğunun açıkladı. İnegöl’de dolaşan dedikodulara itibar edilmemesini isteyen Şimşek, “Kulübümüze en büyük zararı takımımız ve camiamız hakkında olumsuz konuşan yalancı çobanlar vermektedir. Bugünden itibaren İnegölspor camiasının daha da kenetlenmesinin zamanıdır. Birlik ve bütünlüğümüzü bozacak hareket ve davranışlardan kaçınmak her İnegölspor sevenin boynunun borcudur. Başarısız olduk diye kaçmayacağız” dedi.

ANTALYA’DA KAMP VAR

Pazar günü Eyüpspor ile oynayacakları ilk yarının son maçı için taraftarı takımı desteklemeye davet eden Şimşek, “Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Cezalı oyuncumuz bulunmuyor ancak Tepecik maçında sakatlanan Mustafa Vargel 2 ay sahalardan uzak kalacak. Kupa maçlarının bitiminde 3 gün izin vereceğiz. Daha sonra takımımız 1 hafta Antalya’da kamp yapacak. Oluşturduğumuz transfer komitesi gerekli takviyeler için hocamızın raporunu bekliyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X