Gönlünü ünlü oyuncuya kaptıran Nez, sessizliğini bozdu

10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktalayan Rüştü Onur Atilla, boşanmadan günler sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan etti. Atilla, yeni ilişkisine gelen yorumlar üzerine bir açıklama yaptı. Ardından da Nez sessizliğini bozdu.

Gönlünü ünlü oyuncuya kaptıran Nez, sessizliğini bozdu

Güldür Güldür Show ile tanınan Rüştü Onur Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız ile 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı boşanma ile yollarını ayırmıştı.

Boşanma tarihinden 20 gün sonra Rüştü Onur Atilla’nın yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu, şarkıcı Nez ile tatil fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak aşkını ilan etti.

Nez de Rüştü Onur Atilla’nın fotoğrafını “İyi ki” notuyla paylaştı.

Sosyal medyadan ilişkileri hakkındaki kötü yorumlar sonrası Rüştü Onur Atilla sessizliğini bozdu.

EVLİLİKLER BAŞLAR, BİTER…”

Yazılı bir açıklama yayınlayan ünlü oyuncu, “Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek… Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor. Böyle bir sebeple gündem oyalamak umarım bir daha yaşamayacağım bir tecrübe olur. Sosyal medyada bir gücüm varsa kime ne faydam olacaksa onun için kullanmak isterim. Mesleğimi, neşemi paylaşmak, yanlış gördüğüme ses çıkarmak isterim o kadar” dedi.

“Özellikle altını çizmek istediğim ise şu” diye sözlerine devam eden Atilla, “Henüz çocukken büyüyünce ne iş yapacakları belli, aileleri olan yani haklarında konuşulanlar sebebiyle bizlerden çok üzülen anne, babaları, kardeşleri olan, sorumlu oldukları iş arkadaşları olan, sanatlarına, mesleklerine aşık, toplumun değerlerine duyarlı insanlara çamur atıp izinin kaldığı, bir yanlışın doğru sanılıp çığ gibi büyüdüğü bu sosyal medya aleminde bu insanların yani bizim hiçbir bilgi sahibi olmayan insanlar tarafından hele hele mahrem konularla ilgili yargılanmaması dileğimle. Huzurumuz daim, niyetlerimiz iyi olsun. Sevgiyle… Evet sevgiyle” diye noktaladı.

“BOŞANMIŞ BİR ADAMLA TANIŞTIM”

Nez de kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine gelen hakaret içerikli mesajlara sessiz kalamayacağını söyledi.

Çok kısa bir süre önce yeni bir ilişkiye başladığını belirten Nez, “Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini kimse ispat edemez. Evlilikler bitebilir. Lütfen günah keçisi olarak özellikle kadınları kullanmayın. Hiç kimse kimsenin yuvasını bozamaz. Beni günah keçisi yapamazsınız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X