Gıda Bileşenleri Fuarı, 13-15 Mayıs’ta

1986 yılından bu yana dünya gıda endüstrisini buluşturan ve sektörün en prestijli etkinliği olarak kabul edilen ‘Uluslararası Gıda Bileşenleri Fuarı-Food ingredients’in (Fi) bölgesel bir kolu olan Fi İstanbul, 13 – 15 Mayıs tarihleri arasında ICC İstanbul

Gıda Bileşenleri Fuarı, 13-15 Mayıs’ta

UBM EMEA Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Başkanı olan Haluk Balcı, “Bölgede gıda maddeleri endüstrisinin katlanarak büyüdüğünü gözlemledik ve artan katılımcı sayısını karşılamak için daha da büyük bir mekana geçtik” dedi. 

Gıda Katkı ve Yardımcı Madde Sanayicileri Derneği Başkanı Dr. Mehmet Çetin Duruk da, ”GIDAKAT olarak, Gıda Bileşenleri Fuarı Food ingredients’in bölgesel bir kolu olan Fi İstanbul’u çok önemsiyor ve en başından beri destekliyoruz. Fi İstanbul’un genel amaçlı gıda fuarlarından en büyük farkı ve artısı, gıda bileşenleri üzerine özelleşmesi ve iki yılda bir yapılan sektör fuarlarının aksine her yıl gerçekleşme başarısını göstermesi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X