Gemlik`te bütçe 67 milyon TL

Gemlik Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü olağan oturumunda 2015 yılı tahmini gelir ve gider bütçesinin yanı sıra performans esaslı stratejik gelir gider bütçesi raporu tartışmaya açıldı.

Gemlik`te bütçe 67 milyon TL
Muhalefetin gerçekçi bulmadığı rapor, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve AK Partililer tarafından savunuldu. Gemlik Belediyesi 2015 yılı tahmini gelir ve gider bütçesi 67 milyon 190 Bin Lira olarak oy çokluğuyla kabul gördü.
 
CHP’li Özgür Aksoy ve Galip Gür, MHP’li Emrah Keskinden ve Osman Doğan, tahmini bütçenin hedeflerle doğrudan ilintili olmadığını ve gerçekçi bulmadıklarını belirterek muhalefet şerhi koyacaklarını açıkladılar. AK Partili Ercan Barutçuoğlu’da, hedefler doğrultusunda hazırlanan bütçenin ne kadar gerçekçi olduğunun bir yıl sonra anlaşılacağını ifade etti. Gemlik Belediyesi 2015 yılı tahmini gelir ve gider bütçesinin gelir kaleminde en büyük payı vergi ve diğer gelirler kalemi elde etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X