Bursaspor’un piyasa değeri belli oldu! 64 takım arasında kaçıncı sırada?

3 yılda ait olduğu yere dönmek isteyen yeşil beyazlılar bulunduğu ligde değer katıyor… Timsah, 2 milyon 650 bin Euro’luk piyasa değeriyle şu anda TFF 3. Lig’deki 64 takım içinde en pahalı takım konumunda yer alıyor.

Bursaspor’un piyasa değeri belli oldu! 64 takım arasında kaçıncı sırada?

Emre KURTBAY

Yeni sezonda, tarihinde ilk kez TFF 3. Lig’de mücadele edecek Bursaspor, yaptığı transferler sonrasında 64 takım içinde en değerli takım olarak dikkat çekiyor. Önemli ve kaliteli isimleri kadrosuna katan yeşil beyazlı ekip, transfermarkt.com.tr verilerine göre 2 milyon 650 bin Euro’luk değeriyle TFF 3. Lig’deki en pahalı takım konumunda yer alıyor.

GRUBUNDA YAKLAŞABİLEN YOK

Şu ana kadar 16 isimle el sıkışan Bursaspor’u, kendi grubunda 550 bin Euro değeriyle Kırşehir FSK, 475 bin Euro değeriyle Karşıyaka, 400 bin Euro değeriyle Muşspor ve 390 bin Euro değeriyle Düzcespor takip ediyor. Diğer gruplara bakıldığında ise 2. Grup’ta Etimesgut Belediyespor’un 1 milyon 60 bin Euro, Çorluspor’un 425 bin Euro, Kahramanmaraş İstiklal’in ise 1 milyon 650 bin Euro piyasa değeri bulunuyor.

MÜCAHİT 250 BİN EURO

Verilere göre yeşil beyazlı takımın şu an için en değerli oyuncusu Mücahit Can Akçay. 250 bin Euro piyasa değeriyle ön plana çıkan 26 yaşındaki santrforu, 200 bin Euro ile Furkan Özyapı, 175 bin Euro ile Muhammet Demir, 175’er bin Euro ile İlhan Depe ve Hamza Gür, 150’şer bin Euro ile Yiğitali Bayrak, Anıl Atağ, Taha Can Velioğlu, Tahir Babaoğlu ve Furkan Sakı takip ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X