Edebali’den mahalle ziyaretlerine devam

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Edebali’den mahalle ziyaretlerine devam

Edebali, Duaçınarı Mahallesi’nde vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetlerini yerinde dinledi. Yıldırım’ın kalkınması yolunda ‘ortak akıl’ vurgusunu ön plana çıkarttıklarını söyleyen Başkan Edebali, ‘Şehrimize değer katacak, geleceğe taşıyacak her fikri önemsediğimiz için hemşehrilerimizle sık sık bir araya geliyor hayata geçireceğimiz projeleri kendileriyle paylaşıyoruz’ dedi.

GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Mahalle ziyaretlerinin ilerleyen süreçte artarak devam edeceğini aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, ‘Yaşadığı bölgeye fayda sağlamaya çalışan, ilçesindeki gelişmeleri yakından takip eden vatandaşlarımızın görüşleri bizler için her zaman önemli. Her fırsatta hemşehrilerimizle buluşmayı sürdüreceğiz’ diye konuştu. Yıldırım’ı kalkındırma yolunda en büyük güçlerinin Yıldırımlılar olduğunun altını da çizen Başkan Edebali, “Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hayata geçireceğimiz hizmetlerimizle Yıldırım’ı el birliği ile geleceğe taşıyacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X