Edebali: Amaçlarına ulaşamayacaklar

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara’da meydana gelen saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Edebali: Amaçlarına ulaşamayacaklar

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Türkiye’nin bölgenin gücü haline gelmesiyle birlikte bu potansiyelini mazlumlara kucak açmak için kullanması, siyasetlerini kan üstüne kuran güçler, insanların acısı üzerinden politik hedefler geliştirerek ülkemiz üzerinde kirli emellerini uygulamaya çalışıyorlar. Ancak, bu amaçlarına ulaşmak için tüm insani değerleri ayaklar altına alanlar, coğrafyamızı kan gölüne çevirmeye çalışanlar hiç bir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar” dedi.

Türkiye’nin devleti ve milleti ile bir bütün olduğunu ve bu menfur saldırılara asla boyun eğilmeyeceğini vurgulayan Başkan Edebali, “İnsanlarımızın huzuru için hayatlarını hiçe sayarak şehadet mertebesine ulaşan güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bize bu acıları yaşatanlar unutmamalı ki bu saldırılar bizi güçsüz düşüremeyeceği gibi tam tersine birbirimize daha fazla kenetleyecek. Bu zor günlerimizi birlik ve beraberlik içinde hep birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X