Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, ‘eski dostlarla’ Demirel’li yılların anılarını yaşadı

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın İstanbul’da ağırladığı önemli konukları köşesine taşıdı…

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, ‘eski dostlarla’ Demirel’li yılların anılarını yaşadı

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Hamdi Üçpınarlar… Siyasete Bursa’da Adalet Partisi Gençlik Kolları’nda adım attı. 1990’lı yılların başında Bursa’ya sürpriz yapıp Çanakkale’den milletvekili seçildi.

DYP Genel Başkan Yardımcılığı yaptı, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanı olarak görev aldı, Çevre Bakanlığı yaptı. Bursa’yla ilgisini hiç kesmedi.

Dr. Aylin Cesur’u ise kamuoyu rahmetli Süleyman Demirel’in hep yanında olan özel doktoru olarak tanıdı. Demirel’in Cumhnurbaşkanlığı döneminde de Başdanışman olarak yine yanındaydı.

2018’de İYİ Parti’den Isparta Milletvekili seçildi, Bir dönem Genel İdare Kurulu Üyeliği yaptığı İYİ Parti’den 2024’te istifa etti.

Yıllarca…

Omuz omuza siyaset yaptıkları Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ı adeta siyaset müzesi gibi olan ofisinde ziyaret eden Dr. Aylin Cesur ve Hamdi Üçpınarlar, fotoğraflar önünde anılarını yeniden yaşadılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X