Nilüfer’de sıkı denetim!

Nilüfer Belediyesi, çevre temizliğini korumak amacıyla denetimlerini sıkılaştırdı. Ekipler, seyir halindeyken araçlarından çöp ve izmarit atan, evsel atıklarını uygunsuz şekilde dışarı bırakan vatandaşlara ve işletmelere cezai işlem uyguladı.

Nilüfer’de sıkı denetim!

Nilüfer Belediyesi, çevre temizliği konusundaki yoğun mesaisini sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik ve çöp toplama hizmetlerine kesintisiz olarak devam ederken, bir yandan da kirliliği önleyici yeni adımlar atıyor. Bu çerçevede, araçtan sigara izmariti ya da çöp atan, evsel atıkları belirlenen saatler dışında çıkaran ve çevre kirliliğine neden olan kişi ve işletmelere ceza uygulanmaya başlandı.

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda gerçekleştirdikleri denetimlerde, geri dönüşüm ve evsel atıklarını çöp toplama saatleri dışında bırakan işletmelere ceza kesti. Ayrıca, araçlardan dışarıya çöp veya izmarit atan kişiler için de ceza yazıldı.

HABERİ PAYLAŞ
4 adet yorum var

4 adet yorum var

  1. Harika. İnsanların eğitilmesi gerekiyor. Çöpleri dışarıya çok kolay atıyorlar. Sorumluluk sahibi olmak lazım. Cezalar da biraz bunun için gerekli. İnşallah herkes düşünceli davranır kimse ceza yemez yaşadığımız ortamlarda tertemiz olur nasıl evimiz temizse dışarıda da da aynı şekilde hareket etmeliyiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X