Bursaspor’un net borcu ne kadar azaldı? Başkan Enes Çelik rakam verdi…

Kulübümüzün Olağan Divan Kurulu toplantısı, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu’nda yapıldı. Bursaspor Başkanı Enes Çelik, ‘Total borcumuz 1.6 milyar liradan 900 milyon lira civarına indi’ dedi.

Bursaspor’un net borcu ne kadar azaldı? Başkan Enes Çelik rakam verdi…

Toplantıya konuşma yapan Bursaspor Başkanı Enes Çelik şu ifadeleri kullandı:

”Bildiğiniz gibi göreve geldiğimiz 4 aylık süre içerisinde 430 milyon liralık transfer tahtasının açılması, yaptığımız 16 yeni transfer ki bunların sadece 1 tanesine bonservis ödedik, hocamız ve yeni teknik ekibimizin kurulması, Yanındayım Kampanyamız ile tamamı hibe olmak üzere kulübümüze girdi sağladığımız 320 milyon lira üzeri rakam, şehir Bursaspor bütünleşmesinin sağlanmasının neticesinde satılan yaklaşık 21 bin kombine ve iç sahada uzun süre sonra kapalı gişe oynamamız, iki ayda 14 bini aşkın satılan forma ve ciddi derecede yan ürün satışlarıyla ile birlikte Bursastore tarihinin en ciddi cirolarına ulaşılması, Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nun saha zeminin Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa olarak yaklaşık 9 milyon lira maliyetle hibrit çime dönüştürülmesi, 3. Ligde olmamıza rağmen sırt, göğüs, kol, tozluk reklamlarında Süper Lig’de 8-9 takımdan daha fazla reklamla bu alanların değerlendirilmesi, dört resmi maçımızda gol yemeden 4 galibiyet ile ayrılmamız, total borcumuzun 1.6 milyar liradan 900 milyon lira civarına inmesi, yaklaşık 4 aylık sürede ailemizi ihmal ettik ama az zamanda çok işler başardık, sizin huzurunuzda Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Tek amacı Bursaspor’u eski günlerine hatta marka değerini eski günlerinin de üzerine çıkarma hedefi olan bir Başkan ve Yönetim Kurulu var. Toplantımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve yeni seçilen Sicil Kurulumuza görevlerinde başarılar diliyorum.”

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Gökhan Tuzlacıoğlu da, ”Çok uzun süredir beri umutsuzluk içerisinde olan Bursaspor camiamızın 19 Mayıs 2024’de seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu ile makus talihinin değiştini ve küllerinden doğarak şahlanışa geçtiğini görmekteyiz. Emeği geçen Başkanımız Enes Çelik’e, Yönetim Kurulu üyelerimize, teknik ekip ve futbolcularımıza, kulüp çalışanlarımıza, ve tabiki hiçbir koşulda takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza, Line TV ve tüm yerel medya mensuplarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Kulübümüze gerek maddi gerekse manevi desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey ile tüm ilçe başkanlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X