Bursaspor’un kupa günü! Uşak’taki maç saat kaçta yayın var mı?

Kupada gruplara kalmayı hedefleyen Bursaspor, Uşakspor deplasmanına çıkıyor. Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Kırklareli bölgesi klasman hakemi Armağan Çıbık yönetecek.

Bursaspor’un kupa günü! Uşak’taki maç saat kaçta yayın var mı?

Emre KURTBAY

Ligde 4 galibiyet ve 1 beraberlikle yenilgisiz ve gol yemeden yoluna devam eden Bursaspor, bugün kupa sınavına çıkacak. Yeşil beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında TFF 3.Lig 2. Grup lideri Uşakspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Kırklareli bölgesi klasman hakemi Armağan Çıbık düdük çalacak. Çıbık’ın yardımcılıklarını Umut Ertemel ve Mete Topçu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Oğuzhan Demir olacak.

HEDEF GALİBİYET

1. Eleme Turu’nda Bozüyük Vitraspor’u mağlup ederek 2. Tur’a yükselen Bursaspor’da 2 maçlık cezası sona eren Mücahit Can Akçay’ın bugün ilk 11’de forma giymesi bekleniyor. Yeşil beyazlılarda Pablo Martin Batalla’nın lige göre önemli sayıda rotasyon yapacağı tahmin edilirken hedef Uşak ekibini mağlup ederek bir üst tura yükselmek olacak. 3. Lig 2. Grup’ta 4 galibiyet ve 1 yenilgiyle 12 puanla lider durumda bulunan Uşakspor ise son 3 resmi maçını kazanmasıyla dikkat çekiyor.

15.00/ A SPOR/CANLI

O isimler dinlendirilecek

Bugün Uşakspor ile kupada karşı karşıya gelecek Bursaspor’da bazı oyuncular dinlendirilme amaçlı Uşak’a götürülmedi. Yeşil beyazlı ekipte kaptan Ahmet İlhan Özek ile birlikte Musa Çağıran ve Muhammet Demir, Bursa’da bırakılan isimlerden oldu. Dün sabah yaptığı antrenmanın ardından Özlüce’den karayoluyla Uşak’a hareket eden yeşil beyazlılar, kamp yapacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X