Bursaspor’un kalesi kimin olacak? İşte 1 numaranın yeni adayı…

İlk etapta Nurullah Aslan ile görüşmelerini sonlandıran yeşil beyazlıların Menemen FK forması giyen Kıvanç Küçükkarış ile de ilgilendiği bildirildi.

Bursaspor’un kalesi kimin olacak? İşte 1 numaranın yeni adayı…

Emre KURTBAY

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da merak edilen konulardan biri de kaleye hangi takviyelerin olacağı… Bu konuda titiz davranan Bursaspor yönetiminin ilgilendiği isimlerden olan, geçen sezon Vanspor FK forması giyen Nurullah Aslan ile ilk etapta anlaşma sağlanamadığı öğrenilirken, yeşil beyazlıların listesindeki bir diğer ismin, Menemen FK forması giyen Kıvanç Küçükkarış olduğu öğrenildi.

İzmir ekibiyle bir yıllık sözleşmesi daha bulunan 30 yaşındaki file bekçisiyle görüşmelerin devam ettiği ancak alternatif isimlerin de masa olduğu kaydedildi.

156 MAÇTA OYNADI

Kariyerinde Ankara Keçiörengücü, 24Erzicanspor, Nazilli Belediyespor, Tire 1922 Spor, Altındağ Belediyespor, Arnavutköy Belediyespor, Bucaspor 1928 ve Menemen FK formalarını giyen Küçükkarış, geride bıraktığımız sezonun ilk yarısında Bucaspor, ikinci yarısında Menemen FK’da oynadı.

Tecrübeli kalecinin kariyerinde 74 TFF 2. Lig, 82 TFF 3. Lig maçı bulunuyor. Hali hazırda transfer yasağı olan Menemen FK’nın Kıvanç ile ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X