Bursaspor’un hocası Batalla’dan önemli mesajlar; ‘Sihirli bir reçetem varmış gibi…’

Yeşil beyazlıların Arjantinli teknik patronu çok iyi bir takıma sahip olduklarını söyledi. Batalla, “Evimizde oynayacağız. Bizim için taraftarımızın önünde oynamak önemli. İyi bir sonuç almak ve kazanmak için motivasyonumuz yüksek” dedi.

Bursaspor’un hocası Batalla’dan önemli mesajlar; ‘Sihirli bir reçetem varmış gibi…’

Emre KURTBAY

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla, çok iyi bir takıma karşı oynayacaklarını ancak takım olarak kendilerine güvendiklerini söyledi.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Batalla, “Bursaspor için her maç çok önemli. Ligin çok iyi takımlarından biriyle oynayacağız. Biliyoruz ki bize zor şeyler sunacaklar. Kendimize güvenimiz tam, çok iyi bir takımımız var. Evimizde oynayacağız. Bizim için taraftarımızın önünde oynamak önemli. İyi bir sonuç almak ve kazanmak için motivasyonumuz yüksek” diye konuştu.

HEPSİ BİZİM OYUNCULARIMIZ

Sezon içinde oyuncuların performanslarının iniş ve çıkış gösterebileceğini kaydeden Arjantinli çalıştırıcı, “Ben genel olarak bakıyorum ve kimliği olan, oynarken büyük bir tavır sergileyen takım görüyorum. Hepsi bizim oyuncularımız. Onlar düşüş yaşadığında onları daha fazla desteklemeliyiz. Biliyoruz ki çok iyi seviyeleri var ve o iyi seviyeyi de gösterecekler. Birçok anlarda rakibi domine etmeyi biliyoruz. Tabii ki daha uzun dakikalar bunu yapmayı isterim. Domine ettiğimiz anlarda da skorda da fark yaratmak, biraz daha verimli olmak istiyoruz. Takım maçı domine etmeyi başaramadığında bile sıkıntı çekmiyor. Bunun da böyle devam etmesini isterim” dedi.

GOL YEMEK ENDİŞELENDİRMİYOR

Gol yememeye devam etmelerinin kendileri üzerinde stres oluşturup oluşturmadığıyla ilgili soruya da cevap veren Batalla, “Sanki bunun için sihirli bir reçetem varmış gibi konuşuluyor. İstediğimiz sonucu alamadığımız için her şey negatifmiş gibi ifade ediliyor. Ben ne buna ne de diğerine inanıyorum. Çok iyi bir takım olduğumuzu biliyorum. Daha iyi yapabileceğimiz şeyler var. Daha önce söylediğim gibi gol yemek beni endişelendirmiyor. Daha çok endişelendiğimiz şey iyi çalışmamız ve rakiplerin bize karşı oluşturabilecekleri en az gol şansı oluşturmaları. Geçen hafta Silifke maçında rakip bize karşı o şansları yakaladı. O yüzden bu konuda daha iyi olmak istiyoruz.”

ELEŞTİRİLER RAHATSIZ ETMİYOR

Sosyal medyayı takip ettiğini ve yapılan eleştirilerin kendisini rahatsız etmediğini dile getiren Batalla, “Özeleştiri konusunda çok rahat bir insanım. Maçtan sonra -neyi daha iyi yapabilirdik- diye soran ilk kişi benim. Oyuncu olarak da hep öyle yaptım. Benim işim bu eleştirileri her zaman yapmak, sadece kazanamadığımızda değil. O yüzden bununla ilgili bir problemim yok” ifadelerini kullandı.

Arjantinli çalıştırıcı, her maçta stadı dolduran ve Kütahyaspor maçında da kapalı gişe yapan yeşil beyazlı taraftarların tarihi bir şeye imza attıkların yinelerken sahadaki güzel sonuçla onlara karşılık vermek istediklerini dile getirdi.

Batalla ayrıca Muhammet Demir’in Kuşadası maçında sahada olmasını beklediklerini ifade etti.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X