Bursaspor’un hocası Batalla’dan 3-0 yorumu…

Nesine 3. Lig 8. hafta maçında evinde Belediye Kütahyaspor’u 3-0 mağlup eden Bursaspor Teknik direktör Pablo Martin Batalla hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bursaspor’un hocası Batalla’dan 3-0 yorumu…

Emre KURTBAY

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arjantinli teknik adam şunları dile getirdi:

“Çok güzel bir galibiyet oldu. Zaten çok iyi bir takımımız var. Rakibin iyi bir orta sahası var. Topu rahat hediye etmiyorlar. İyi tavırla oynadığımız bir maç oldu. Bazı anlarda oyunu domine etmeyi başardık. Bugün iyi de savunma yaptık. Genel resme bakıldığında hak ettiğimiz bir galibiyet. Maç yine şenlik havasında geçti. Milli durumdan dolayı farklı renkler de vardı, tutku aynıydı. Her zamanki gibi taraftara minnettarım. İç sahadaki maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.’

‘Bazı oyuncular bu kulübe gelip, bu formayı giydiği zaman çok çabuk adapte olabiliyorlar. Bazıları için de zaman gerekebiliyor. Sedat Cengiz bizim için çok önemli bir oyuncu. Bugün çok iyi bir giriş yaptı. Oyunu kontrol etmemizde yardımcı oldu. Hem onun için hem de takım için çok mutluyum.

Bugün son pozisyonu saymazsak, orada bir dikkat dağınıklığı oldu. Herkes gol atmak istedi ve öne çıktı. İki devre başına birer tane rakibin tehlikeli dediğimiz pozisyonları oldu. Başardığımız şey de bu. Bize çok az gelebiliyorlar. Gerisinde ise eninde sonunda gol yiyeceğiz, orada problem yok.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X