Bursaspor’un grubu çok karıştı! Küme düşen son takım kim olacak?

Sahasında Menemen’i elinden kaçıran Bursaspor’un da yer aldığı TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta alt sıralar yangın yeri… Olay Yazarları Erdal Akçay ve Emre Kurtbay hem dünkü maçı hem de gruptaki son durumu değerlendirdi…

Bursaspor’un grubu çok karıştı! Küme düşen son takım kim olacak?

Akçay, yazısında şu ifadeleri kullandı:

2023 model Bursaspor her maçını kazanamasa da son haftalardaki inatçı futbolu ve yakaladığı çıkışla kalplerde taht kurmaya devam ediyor…

Özellikle Özer Hurmacı’nın Futbol Sorumluluğu görevine getirilmesinin ardından bambaşka bir kimliğe bürünen yeşil beyazlı takım dün konuk ettiği Menemen FK karşısında çok kötü bir 45 dakika geçirdi.

Sergilenen bu kötü oyunda yoğun maç trafiğinde sakat ve cezalılar dışında son 4 maça rotasyonsuz aynı kadroyla çıkmanın da etkisinin büyük olduğunu düşünebiliriz. Bu süreçte özellikle Enver Cenk Şahin’in olmaması büyük kayıp.

Sadece 20 dakikalık oyunuyla galibiyeti kaçıran Bursaspor’un yenilmezlik serisini 6 maça çıkarması önemli. Dünkü beraberlikle birlikte hem düşme hattından iyice uzaklaşma hem de play-off yarışına iyice tutunda fırsatını da kullanamadığımızı belirletim.

35’er puanlı İnegölspor ve Batman Petrolspor’un 6’şar puan önünde bulunan Bursaspor her iki takıma karşı ikili averajı da eline almış durumda. Yine 39 puanlı Menemen FK’ya karşı da ikili averajda üstünüz. Pazar günü bir basamak üzerimizdeki Isparta 32 Spor ile oynanacak maç hem rakipten rövanşı almak hem de alt gruptan iyice uzaklaşma adına büyük önem taşıyor.

Son olarak; Sivas Belediye ve Bayburt Özel İdare’nin ardından Tarsus İdman Yurdu’da dün itibariyle küme düştü. Düşecek 4. takım için en büyük adaylar İnegölspor ve Batman Petrolspor gözümüyor. Ancak özellikle evinde Sivas Belediye ile Tarsus ile maçının olduğunu düşünürsek İnegölspor Batman’ı geçip ligde kalışını ilan edecektir.

Erdal Akçay’ın yazısının tamamı için tıklayın…

Kurtbay, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Özer Hurmacı yönetiminde çıkışa geçen Bursaspor’un yenilmezlik serisi devam ediyor. Sahasında konuk ettiği Menemen FK ile 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, ateş hattıyla olan farkı da 6’ya çıkarırken, İzmir temsilcisini de altında tutmayı başardı.

Git-gelleri çok olan ilginç bir maçı geride bıraktık. Karşılaşmanın ilk yarısında havanın kasvetine uyan Bursasporlu futbolcular, neredeyse sahada yok gibiydiler. Ancak ikinci yarıyla birlikte farklı bir görüntüye kavuşan Bursaspor, ki bunda Özer Hurmacı’nın da oyuna girmesinin etkili olduğunu düşünüyorum

Son anlarda galibiyeti kaçırdı. Çağatay’ın topu direkten dönmese veya son anlardaki karambolde meşin yuvarlak ağlarla buluşsa keyfimiz tavan yapacaktı….

Emre Kurtbay’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X