Bursaspor’un benzinlik arazisi ne olacak? Süreç resmen başladı…

Muhammen bedeli 140 milyon lira olarak belirlenen ve Bursaspor’un önemli kazanımlar elde etmesi beklenen ihale süreci cuma günü sona erecek.

Bursaspor’un benzinlik arazisi ne olacak? Süreç resmen başladı…

Bursaspor’da uzun süredir akıbeti merak edilen Soğanlı Mahallesi’ndeki benzin istasyonu arazisiyle ilgili ihale süreci resmen başladı.

Daha önce 72 milyon 53 bin liraya satışa çıkarılan ancak bir önceki Sinan Bür yönetimin çabalarıyla geriye çekilen satış bir kez daha ilana çıkmış ve arazinin muhammen bedeli bu kez 140 milyon lira belirlenmişti.

Önceki gün başlayan ihale sürecinde oldukça titiz davranan Bursaspor yönetimi, çalışmalarını yeşil beyazlı kulübün menfaatlerine göre devam ettirirken ihale süreci cuma günü tamamlanacak.

Başkan Enes Çelik konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada, “Arzu ettiğimiz, hedeflediğimiz bir rakam var. Eğer o rakamın altında olursa süreci hukuksal olarak müdahale etmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X