Bursaspor’u bekleyen tehlike

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Düzce’de Bursaspor taraftarının yaşadığı kötü muamele sonrası yeşil beyazlı kulübü bundan sonraki süreçte bekleyen tehlikeyi kaleme aldı…

Bursaspor’u bekleyen tehlike

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Sezonun ilk maçında Düzce‘de saha dışında yaşanan gelişmeler gösteriyor ki, Bursaspor sadece sahada değil dışarıda da birden çok etkenle mücadele edecek. Bursaspor taraftarına düşman ülke askeri muamelesi yapan Düzce Emniyet Müdürlüğü‘ndeki kendini bilmez kimi memurların kindar tavrı göstermiştir ki, bu sezon Bursaspor‘un işi hiç de kolay değil.

Gittiği her kentte şampiyonluğun favorisi bir takım olarak tahrik edilecek. Hem oyuncular hem teknik kadro hem yöneticiler hem de taraftarın üzerine gidilecek. TFF ve ilgili kurulları da Bursaspor‘a orantısız biçimde cezalar vermeye teşne durumda. Amedspor müsabakası sonrası 11 maçlık insafsız seyircisiz oynama cezasının nelere mal olduğunu, bu yüzden bir alt lige daha gönderildiğimizi iyi biliyoruz.

Bursaspor ‘un tüm bileşenleri, bütün bunları da hatırlayarak sakin ve temkinli olmalı.

Bu sezon da tüm cephelerden üstüne gidecekler. Kısa sürede transfer yasağını kaldırıp zımba gibi bir takım kuran, kent dinamiklerini harekete geçiren ve borçları temizleme yolunda önemli mesafeler alan yönetimin bütün bu olumsuzluklara karşı da hazırlıklı olmaları şart.

Dışarıda Bursaspor‘un bir maçta ipini çekebilecek bir şer atmosferi olduğu hatırdan çıkarılmamalı.

Ligin ortalarına gelmeden şampiyonluğumuzu garantilemeliyiz.

Takımdaki tecrübeli oyuncularımıza da bu konuda büyük sorumluluk düşüyor.

Diğer tüm takımlar, TFF ve tüm şer cepheleri şunu bilmeliler ki, Bursaspor bu ligin takımı değil.

O ait olduğu lige dönmek zorunda.

Bu uğurda ne yaparlarsa yapsınlar Bursaspor bunu başaracaktır.

Düzcespor‘u 2-0 gibi net skorla yenip sezona deplasmanda aldığı 3 puan ile başlayan futbolcularımızı ve teknik kadroyu tebrik ediyoruz.

Devamı kesintisiz gelmeli.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X