Bursasporlu isimlerden maç öncesi Olay’a açıklamalar!

olay.com.tr’ye Düzce yolculuğu öncesinde konuşan yeşil beyazlılar Düzce’den galibiyetle döneceklerini ve sezon sonunda da şampiyon olarak 2.Lig’e yükseleceklerini söyledi.

Bursasporlu isimlerden maç öncesi Olay’a açıklamalar!

ERDAL AKÇAY

Bursaspor sezonun ilk maçı için kulübe ait otobüsle Düzce’ye giderken, yeşil beyazlı kafilede galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor.

olay.com.tr’nin sorularını yanıtlayan Futbol Şube Sorumlusu Coşkun Yavuz, iyi bir hazırlık dönemini geçirdiklerini ve lige hazır olduklarını belirterek, “Biz görevimizi yaptık. Artık iş onlarda. Bursa’ya güzel bir sonuçla döneceğiz” diye konuştu. Takım kaptanlarından Ahmet İlhan Özek, lige büyük umutlarla girdiklerini belirterek, “İnşallah sezonu da şampiyonlukla bitirmek istiyoruz. Şampiyonluk yolundaki ilk mücadelemizden galibiyetle ayrılıp sezonu da şampiyonlukla bitirmek istiyoruz” dedi.

ÇOK HEYECANLIYIZ

Orta sahanın deneyimli ismi Musa Çağıran, “Çok heyecanlayız. 3 puanı alıp geleceğiz. Lige iyi başlamak ve arkasını da getirmek istiyoruz. Çok kaliteli bir kadromuz var. Bunu da sahaya yansıtarak üst üste kazanarak rahat bir şekilde inşallah eski günlerimize dönmek istiyoruz” dedi. Savunmanın kilit oyuncularından Mehmet Yiğit, “İlk maçlar her zaman zordur ama bunun üstesinden gelecek tecrübeye sahibiz. İnşallah orada iyi bir sonuç alıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Sonrasını getirecek bir takımımız var. Taraftarımızdan sonuna kadar destek olmalarını istiyoruz” diye konuştu. Genç savunma oyuncusu Eren Tunalı da, “Yeni sezonun hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah iyi başlarız. Birinci amacımız ilk maçı iyi atlatmak. Devamının zaten geleceğini hepimiz biliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X