Bursaspor’dan yeni rekor gelir mi?

Bursaspor taraftarı Tokat Belediye Plevne maçı öncesinde biletlere hücum etti. Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda kapalı gişe oynanması beklenen yarın akşamki mücadelede TFF 3.Lig’in taraftar rekoru kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bursaspor’dan yeni rekor gelir mi?

Erdal AKÇAY

61 yıllık tarihinde ilk kez TFF 3. Lig’de mücadele eden Bursaspor’un yarın akşam saat 19.00’da Tokat Belediye Plevne Spor ile oynayacağı sezonun ilk iç saha maçı kapalı gişe olacağa benziyor. Kombine bilet satışlarının sona ermesinin ardından dün sabah satışa sunulan kağıt biletlerden alabilmek için Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu gişelerine giden yeşil beyazlı taraftar adeta izdiham oluşturdu.

EVİMİZDE BULUŞALIM

16 binin üzerinde sezonluk kombine bilet satan yeşil beyazlı kulüp, sabah saat 10.00’dan itibaren kale arkası tribünleri 100 TL, doğu alt ve üst tribünleri 250 TL, batı alt ve üst tribünleri 750 TL’den satışa sundu. Bursaspor Kulübü’nün sosyal medya hesapları üzerinden, “Pazar günü evimizde buluşalım” çağrısına kayıtsız kalmayan yeşil beyazlı taraftar, henüz maça 2 gün kalmasına rağmen satışa sunulan biletlerin büyük çoğunluğunu kısa sürede tüketti.

TARAFTAR REKORU GELİYOR

Bursaspor’un Tokat Belediye Plevne Spor maçında TFF 3. Lig’in taraftar rekoru kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. TFF 3. Lig’de daha önce 27.423 kişi ile BB Erzurumspor’a ait olan taraftar rekoru, 1 Mart 2020’de oynanan Kocaelispor-Karşıyaka maçında 28.250 biletli seyirci ile kırılmıştı. Passo.com.tr web sitesi, PASSO Mobil Uygulaması ve stadyum ana bilet gişesi üzerinden yapılan satışlarda Teksas tribünü ve maraton tribünleri tamamen tükenmiş durumda.

SANKİ 2009-2010 HAVASI VAR

Yeşil beyazlı renklere gönül verenler “Bu aşkın tarifi yok” diyerek Bursaspor’a olan sevgilerini ve Enes Çelik yönetimine olan güverlerini şu sözlerle dile getirdiler: “Bursaspor Kulüp tarihinin rekor kombine sayısına ulaşıldı. O stadyum tabir-i caizse rakiplere cehennem, bizlere cennet olacak. BURSA artık eski günlerdeki gibi herkese deplasman. Teşekkürler Büyük Bursaspor Camiası. Bu takım 3.Lig’de nasıl bir sevda bu? Şehirde 2024 değil sanki 2009-2010 sezonu havası var.”

TEŞEKKÜRLER YÖNETİM

“35 yaşındayım heyecandan öleceğim. Sanki ilk defa Bursaspor maçına gidecek gibiyim. Bir an önce pazar olsun diye bekliyorum. Kombinemiz hazır pazar günü de forma ve atkılarımızı alacağız. Bize bu heyecanı tekrar yaşattığınız için teşekkür ederiz. Allah sizden razı olsun. Bir şehri harekete geçirdiniz, umudu oldunuz. Sizin yaptıklarınız yanında bizim yaptıklarımız az bile. Bu zor zamanda ateşten gömlek giydiniz. Hepiniz var olun tarih sizi unutmayacak. Hepinizden Allah razı olsun.”

GÖRÜLECEK GÜZEL GÜNLER VAR

“Bursaspor taraftarının bu heyecanı sizin ve yönetiminizin sayesinde.Pazar günü, 6 yıldan sonra her yer yeşil beyaz olacak. Tüm taraftarın yüzünde mutluluk olacak. Sağ olun var olun. Çocuklarımız şehrin takımını tutarak Bursaspor sevgisini aşılayarak büyüyecek. Kombine ve forma almakla iş bitmiyor. Son dakikaya kadar sabırla, coşkuyla takımı ateşleyeceğiz artık diriliş zamanı.” Bursaspor taraftar grubu TEKSAS da sosyal medya hesabından, “Yılgınlık yok. Vazgeçmek yok. Görülecek güzel günler var. Vakit, o vakit. Yeniden Başlıyoruz” paylaşımında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X