Bursaspor’dan son prova!

Bursaspor zorlu lig maratonu öncesindeki son hazırlık maçında Balıkesirspor’un konuğu oluyor… Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda saat 19.30’da oynanacak mücadele taraftarlara ücretsiz olacak. Yeşil beyazlıların lig öncesi son hazırlık maçında Teknik Direktör Pablo Martin Batalla, oyuncularının son durumunu görecek.

Bursaspor’dan son prova!

Emre KURTBAY

Bursaspor, 7 Eylül’de başlayacak lig öncesinde son hazırlık maçını bugün oynayacak. Yeşil beyazlılar, TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Balıkesirspor’un sezon açılışına katılacak. Balıkesir Atatürk Stadyumu’ndaki mücadele saat 19.30’da başlayacak. Timsah, zorlu lig maratonu öncesinde son eksiklerini görme şansı yakalayacak.

SON DURUM GÖRÜLECEK

Daha önce Bolu kampında 3 hazırlık maçı oynayan Bursaspor, Arnavutköy Belediyespor ile 2-2 berabere kalmış, 52 Orduspor’u 3-1 mağlup etmiş, Küçükçekmece Sinopspor’a ise 1-0 mağlup olmuştu. Teknik Direktör Pablo Martin Batalla, bugünkü mücadelede oyuncularının son durumunu görme fırsatı yakalayacak.

BALIKESİR YEMEK VERECEK

Bursaspor kafilesi, maçın ardından ise Balıkesirspor yönetiminin vereceği yemeğe katılacak. Bursaspor yönetimiyle birlikte, yeşil beyazlı teknik heyet ve futbolcular yemekte yer alacak. Timsah, bu karşılaşmanın ardından ise 7 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı Düzcespor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Bursaspor taraftarına açık

Bursaspor’un bugün Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçı yeşil beyazlı taraftarlara da açık olacak. Balıkesirspor yönetimi, tüm biletlerin ücretsiz olduğunu açıklarken, yeşil beyazlı taraftarların Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda, kendilerine ayrılan deplasman tribününü tamamen doldurması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X