Bursaspor’dan 47 gollü isme teklif!

Son iki sezonda 3. Lig’de toplam 47 gol atan ve üst üste iki sezon gol kralı olan 31 yaşındaki İshak Kurt, yeşil beyazlı ekibin şartlarını kabul etmesi halinde yeni sezonda Bursaspor’un başarısı için ter dökecek.

Bursaspor’dan 47 gollü isme teklif!

Emre KURTBAY

Forvet transferi için İbrahim Yılmaz ile anlaşmaya varan Bursaspor, 3. Lig’de son iki sezonun gol kralı İshak Kurt ile de temasını sürdürüyor.

Yeşil beyazlı yönetimin İshak Kurt’a şartlarını sunduğu ve tecrübeli oyuncunun kendisine sunulan teklifi kabul etmesi halinde işin resmiyete dökülebileceği öğrenildi. Geride bıraktığımız sezon 3. Lig 1. Grup’ta açık ara şampiyonluğa ulaşan Adana FK’da 25 maçta 22 gol atarak gol kralı olan Kurt, bir önceki sezon ise Efeler 09 Spor’da 35 maçta 25 gol atarak krallık tacını takmıştı.

ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Deneyimli santrfor kariyerinde bu iki takım dışında Sarıyer, Alikahya Belediyespor, Çayırovaspor, Ergene Velimeşespor, Kocaelispor ve Vefaspor formalarını terletti.

İshak Kurt ile 3. Lig 2. Grup takımlarından Balıkesirspor’un da yakından ilgilendiği öğrenildi. Ahmet İlhan Özek tranferiyle tranfer dönemine flaş bir başlangıç yapan Bursaspor, Özek ile birlikte Yiğitali Bayrak, Mehmet Yiğit ve Furkan Sakı’yı renklerine bağlayarak adından sıkça söz ettiriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X