Bursaspor’dan 3 yeni transfer! Lisansları bile çıktı…

Dış transferde 10 yeni isimle anlaşan Enes Çelik yönetimi, iç transferde de Hamza Baran Arıkan, Kerem Matışlı ve Enes Gökhan’ın sözleşmelerini uzatıp TFF’den lisanslarını çıkardı.

Bursaspor’dan 3 yeni transfer! Lisansları bile çıktı…

Erdal AKÇAY

Tarihinde ilk kez TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor yeni sezon kadrosuna oluşturmaya devam ediyor. 2,5 yıldır kapalı olan transfer tahtasını açarak 10 yeni isimle anlaşan yeşil beyazlılar, iç transferde sözleşmeleri sona eren 13 oyuncudan takımda kalması istenenlerle birer birer sözleşme yeniliyor.

Enes Çelik yönetimi, 2005’li sağ bek ve ön libero Hamza Baran Arıkan ile 30 Haziran 2026’da sona erecek 2 yıllık sözleşme imzalarken, 2007 doğumlu kaleci Kerem Matışlı ve 2004’lü orta saha Enes Gökhan Kerem’in sözleşmeleri de 30 Haziran 2025’e uzatıp TFF’den lisanslarını da çıkardı.

YENİLEN BEKLEMEDE

Bursaspor’u şampiyonluğa taşıyacak oyuncuları kadroya katmak için yoğun mesai yapan yeşil beyazlı yönetim dış transferde Ahmet İlhan Özek, Mehmet Yiğit, Yiğitali Bayrak, Hamza Gür, Tahir Babaoğlu, Furkan Sakı, Yusuf Ziya Gümüş, Berke Özgün, Anıl Atağ ve Bora Yılmaz ile anlaştığını duyurmuştu. Kadroyla dahil edilen bu isimlerle yapılan sözleşmeler FIFA’nın kalan 3 dosya ile ilgili prosedürü tamamlamasının ardından TFF’ye gönderilerek lisansları alınacak.

BAŞKA KİMLER KALACAK?

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbolu bırakan Hasan Sabri Karaca dışında, Deniz Aydın, Ertuğrul Kurtuluş, Kerem Matışlı, Talha Yakın, Abdullah Tazgel, Bilal Güney, Hamza Baran Arıkan, Ömer Turan Görgüç, Melih Sağlam, Berat Altındiş, Eren Güler ve Enes Gökhan’ın sözleşmeleri sona ermişti. Sözleşmesi sona eren Yusuf Sertkaya Bodrumspor’a satılırken, Yiğit Fidan ise alacakları ödenmediği gerekçesiyle TFF’ye başvurup serbest kalmıştı. Yeşil beyazlı yönetimin takımda kalması istenen diğer isimlerle de yeni sezon hazırlıkları başlamadan anlaşma sağlamak istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X