Bursaspor’da sürpriz gelişme! Yeni golcü kim olacak?

Yeşil beyazlı ekip prensip anlaşmasına vardığı İbrahim Yılmaz transferinden gece yarısı vazgeçti… Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’nın da fikrini alan Bursaspor yönetiminin farklı alternatifleri yöneldiği öğrenilirken, listenin ilk sırasında İshak Kurt’un olduğu belirtildi.

Bursaspor’da sürpriz gelişme! Yeni golcü kim olacak?

Emre KURTBAY

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da önemli bir gelişme yaşandı. Yeşil beyazlı ekipte daha önceden prensip anlaşmasına varılan 30 yaşındaki forvet oyuncusu İbrahim Yılmaz’ın transferinden önceki gece yarısı vazgeçildiği öğrenildi.

Teknik Direktör Pablo Martin Batalla ile de fikir alışverişi yapan yeşil beyazlı yönetimin, başka bir isimle nihai anlaşma yaptığı için bu transferden vazgeçtiği bildirildi.

KRAL İSHAK GELEBİLİR

Yeni sezonda şampiyonluk için mücadele edecek olan Bursaspor’da yönetim kurulu transferlerde hata yapmak istemezken, forvet takviyesi için İbrahim Yılmaz’ın yerine düşünülen ismin, 3. Lig’de son iki sezonun gol kralı İshak Kurt olduğu tahmin ediliyor.

Geride bıraktığımız sezon 3. Lig 1. Grup’ta açık ara şampiyonluğa ulaşan Adana FK’da 25 maçta 22 gol atarak gol kralı olan Kurt, bir önceki sezon ise Efeler 09 Spor’da 35 maçta 25 gol atarak krallık tacını takmıştı.

BATALLA ONAY VERECEK

Diğer yandan alternatifli ve yaş kontenjanına uygun bir kadro kurmanın hesaplarını yapan yeşil beyazlı ekipte forvet bölgesine en az iki takviye yapılmasının planlandığı öğrenildi. En uç bölge için 3-4 önemli ismin listede olduğu Timsah’ta, Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’nın onay verdiği futbolcularla resmi anlaşmaların yapılıp kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X