Bursaspor’da ‘Mesut Bakkal krizi’nin perde arkası; ‘Adama dur derler’

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, alacakları için avukatları aracılığıyla haciz gönderen Mesut Bakkal’ın iyi niyetli olmadığını söyledi.

Bursaspor’da ‘Mesut Bakkal krizi’nin perde arkası; ‘Adama dur derler’

Emre KURTBAY

Avukatların direkt haczi başkanlık makamından başlatmak istediklerini belirten Çelik, “Tabii ki herkesin alacağına saygı duyuyorum. İnsanlar bir emek harcamışlar ve alacakları var. 1 milyon 500 bin lira ana para alacağı var. 4 milyonun üzerinde bir rakam talep ediyor.

Şimdi karşımızda tüm faizleriyle beraber bunu ödeyeceksiniz deyip de icraya da direkt başkanının makam odasından başladığınız zaman, ‘dur’ derler adama.

Bu noktada biz de iyi niyetimizi kaybederiz. Siz aşağılardan başlamayıp direkt başkan odasına girmeye çalıştığınız zaman bu tarafa da psikolojik bir mesaj veriyorsunuz. Bizim kızgınlığımız buydu. Her şeyin bir adabı var.

Netice burası Bursaspor. Burada kimsenin parası kalmamıştır. Birçok insan parasını aldı. Neredeyse borcunu yarı yarıya azaltan bir Bursaspor var. Bize iyi niyetle gelene hep bir adım attık. Bu şekilde gelene de bu şekilde adım atıyoruz. Mesele bu” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X