Bursaspor’da kombineler satışta! İşte sezonluk fiyatlar…

Passo.com.tr adresi üzerinden satışa çıkarılacak kombineler 6 Temmuz’a kadar indirimli satılacak. 3 Temmuz’dan itibaren stadyum ana bilet gişesinden de satışlar başlayacak.

Bursaspor’da kombineler satışta! İşte sezonluk fiyatlar…

Bursaspor’da sabırsızlıkla beklenen kombineler bugün passo.com.tr internet adresinden resmen satışa çıkacak. 3 Temmuz Çarşamba gününden itibaren ise stadyum ana bilet gişesinden de kombine satışı olacak.

Yeni sezon kombine bilet fiyatları 1.250 TL ile 7 bin 750 TL arasında değişirken, 26 Haziran ve 6 Temmuz arasında kombineler indirimli olarak satışa sunulacak. Çocuk ve aile tribünü olarak Kuzey Kale Arkası Tribünü 112. Blok olarak belirlenirken aile tribününde yalnızca gişeden yapılacak satışlarda 1 yetişkin ve aynı aileden en az bir 14 yaş altı çocukla birlikte ikili kombineye yüzde 50 indirim uygulanacak. Yeşil beyaz sevdalılarının yeni sezon kombinelerine büyük ilgi göstermesi beklenirken yönetimin ilk etaptaki beklentisi 20 bine yakın kombine satmak.

KOMBİNE FİYATLARI

Güney-Kuzey Kale Arkası: 1.250 TL (26 Haziran- 6 Temmuz arası 1.125 TL)

Doğu Alt-Doğu Üst: 2.400 TL (26 Haziran- 6 Temmuz arası 2.150 TL)

Batı Alt-Batı Üst: 7.750 TL (26 Haziran- 6 Temmuz arası 7.000 TL)

6 Temmuz’a kadar bitirelim

Bursaspor Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal, taraftarlara kombine çağrısında bulundu. Süreçle ilgili bilgiler veren Topal, 6 Temmuz’a kadar indirimli olarak satılacak kombine biletleri bitirme çağrısında bulundu. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Topal, “Sözleşme devam ettiği için, bu yıl da satışlar passolig üzerinden yapılacak. Online ve gişe satışında kulübümüz açısından bir fark olmadığı gibi online alımlarda taksit imkanı maalesef vade farkı yansıyarak mevcut. 6 Temmuz’a kadar kombineleri bitirip yola devam edelim. Kombine almak için passolig üyeliği yeterli. Kart çıkarmaya veya yenilemeye gerek yok.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X