Bursaspor’da hasret bitiyor! İlk idman saat kaçta taraftara açık mı?

Saat 19.00’da yapılacak sezonun ilk antrenmanı yeşil beyazlı taraftarlara açık olarak gerçekleştirilecek.

Bursaspor’da hasret bitiyor! İlk idman saat kaçta taraftara açık mı?

Tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da 2024-2025 sezonu hazırlıkları bugün resmen başlıyor. Enes Çelik yönetiminin transfer tahtasını açtıktan sonra takımın başına getirdiği Arjantinli efsane Pablo Martin Batalla önderliğindeki yeşil beyazlı ekip, saat 19.00’da Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla yeni dönemin startını verecek.

TARAFTARA AÇIK YAPILACAK
Kadrosuna şu ana kadar 13 takviye yapan Timsah, şampiyonluğun en önemli adayı olduğunu gösterirken yeni isimlerle birlikte sözleşmesi devam eden futbolcular ve altyapıdan genç isimlerin de sezonun ilk çalışmasında yer alması bekleniyor. Bursaspor yönetiminin kararıyla bugünkü antrenman taraftarlara da açık olarak gerçekleştirilecek. Yeşil beyaz sevdalılarının ilk çalışmaya ilgi göstermesi bekleniyor.

3 AĞUSTOS’A KADAR BURSA’DA
Bugün yapılacak çalışmayla yeni sezon hazırlıklarına başlayacak Bursaspor, 3 Ağustos’a kadar çalışmalarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde sürdürecek. Timsah, 4-19 Ağustos tarihleri arasında ise Bolu Gerede’de ikinci etap kamp çalışmalarını gerçekleştirecek. Yeşil beyazlı ekibin, kamp süresince 3 veya 4 hazırlık maçı yapması bekleniyor. 3. Lig’de sezon 8 Eylül’de oynanacak maçlarla start alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X