Bursaspor’da gözler transferde! Kimler gelecek?

Yeni sezonda direkt şampiyonluk hedefleyen yeşil beyazlı ekipte müjdeler üst üste gelirken, taraftarlar Enes Çelik yönetiminin kısa sürede yaptığı hamlelerden oldukça hoşnut. Transferde birçok isimle temasta olan Bursaspor yönetimi hata yapmak istemiyor.

Bursaspor’da gözler transferde! Kimler gelecek?

Emre KURTBAY

26 Mayıs’ta Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda yapılan olağan seçimli genel kurulla birlikte 3 yıllığına göreve gelen Enes Çelik yönetimi, engelleri bir bir ortadan kaldırmayı başardı. Kurban Bayramı arifesinde önce 2,5 yıldır devam eden transfer yasağının kaldırıldığını açıklayan ve yeşil beyazlı camiaya adeta bayram hediyesi veren yönetim, sonrasında yaptığı teknik adam hamlesiyle de Bursaspor taraftarının yüzünü güldürdü.

MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Başkan Enes Çelik, bayramın ikinci günü verdiği müjdeyle, takımın başına yeşil beyazlı kulübün Arjantinli efsane ismi Pablo Martin Batalla’yı getirdiğini duyururken, bu haber camiada büyük sevinç yarattı. Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüzün efsanesi Pablo Martin Batalla ile teknik direktörlük görevi için anlaşmış bulunuyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” ifadeleri yer aldı.

GENİŞ YER BULDU

Hem ulusal basında hem de Avrupa’nın önde gelen spor internet sitelerinde Bursaspor’un Pablo Martin Batalla hamlesi manşetlerde yer alırken, 3. Lig’e düşmesine rağmen yeşil beyazlı kulübün büyüklüğü bir kez daha görülmüş oldu. Göreve gelmelerinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen önemli işler yapan Enes Çelik yönetiminin yapacağı yeni hamleler de camia tarafından merakla bekleniyor.

Gözler transferde

Bursaspor’da transfer yasağının kaldırılmasının ardından gözler yapılacak takviyelere çevrildi. 2,5 yılın ardından transfer yapacak yeşil beyazlı ekipte yönetim kurulu çalışmalarına devam ederken, birçok isimle temasta olunduğu ancak ince eleyip sık dokunduğu öğrenildi. Belirlenen bazı isimlerle anlaşma aşamasına gelen Timsah’ın, Teknik Direktör Batalla ile de istişareler yaptığı bildirildi.

LİGİN ÜZERİNDE KADRO

Direkt şampiyonluğu getirecek bir kadro oluşturmak isteyen yeşil beyazlı kulübün Başkanı Enes Çelik kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Birlik beraberlik sağlandı. Transfer tahtası açıldı. Teknik direktör belirlendi. Şimdi sıra ligin üzerinde bir kadroda.” diye konuşurken, transferde gaza basılması bekleniyor. Birçok menajerin oyuncu önerdiği Bursaspor’da yönetim kurulu hata yapmak istemiyor.

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X