Bursaspor’da bir rekor kırılır mı?

Yüzünün gülmesine hasret kalan Bursaspor sevdalıları, satışa çıktıktan 24 saat içinde 6 binden fazla kombine satın alarak bir kez daha yeşil beyazlı takımın büyüklüğünü göstermiş oldu.

Bursaspor’da bir rekor kırılır mı?

Emre KURTBAY

Bursaspor’da Enes Çelik yönetiminin göreve gelmesinin ardından yaşanan olumlu hava artarak devam ediyor. Şehrin yüzünü tekrardan Bursaspor’a dönmesini sağlayan Çelik yönetimi, önce birlik beraberliğin sağlanması, ardından da transfer tahtasının açılıp, teknik direktörlük görevine Pablo Martin Batalla’yı getirmesiyle olumlu hamleler yaparken, açıklanan transferler sonrası yeşil beyazlı taraftarlar da kendilerine düşeni yerine getiriyor.

İLK HEDEF 20 BİN

Önceki gün passo.com.tr internet adresinden satışa çıkan 2024-2025 sezonu kombinelerine ilk günden büyük ilgi gösteren yeşil beyaz sevdalıları, 24 saat içinde 6 binden fazla kombine satın aldı. TFF 3. Lig’de mücadele edecek olmasına rağmen takımlarına daha fazla sahip çıkan Bursasporlu taraftarların kombinelere olan ilgisinin daha da artacağı tahmin edilirken, yeşil beyazlı yönetim ilk etapta 20 bin kombine satmayı hedefliyor.

DESTEK ARTARAK DEVAM ETMELİ

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik de, taraftarların kombine biletlere yoğun ilgi göstermesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sosyal medya hesabından bu desteğin sezon boyunca artarak sürmesini isteyen Başkan Çelik, “Şehrimizde oluşan birlikteliğin, taraftarımızın heyecanı ve özverisiyle en üst seviyeye ulaşacağına inanıyorum. Kombine satışına gösterdiğiniz hızlı ve yoğun ilgiye teşekkür ediyor, bu havanın sezon boyunca artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X