Bursaspor’da Batalla’nın ekibi tamamlandı! İşte katılan son isim…

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Pablo Martin Batalla’nın teknik ekibi tamamlanıyor.

Bursaspor’da Batalla’nın ekibi tamamlandı! İşte katılan son isim…

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Pablo Martin Batalla’nın teknik ekibi tamamlanıyor. Geçen sezon Bursaspor’da teknik direktör Nedim Vatansever’in ekibinde yer alan atletik performans antrenörü İbrahim Girak, teknik patron Pablo Martin Batalla’nın ekibine dahil edildi.

Batalla, imza töreninde teknik ekibinde Serdar Kurtuluş, Aykut Akgün, Emre Pehlivan, Emre Arslan ve bir de performans antrenörünün olacağını açıklamıştı.

Akademisyen ve Yardımcı Doçent olan Girak, doktorasını Uludağ Üniversitesi’nde yaptı. Bursaspor altyapısı Vakıfköy’de uzun yıllar çalışan İbrahim Girak, daha sonra Hakan Ünsal’ın başkanlığını yaptığı Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nde kondisyonerlik görevini üstlendi. Ergün Penbe’nin çalıştırdığı Tarsus İdman Yurdu takımında 3 yıl çalışan Girak, liglerde Erzincan, Kuşadası, Adıyaman FK, Uşakspor ve en son Sarıyer’de atletik performans antrenörlüğü yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X