Bursaspor’a Mustafa Bozbey dopingi

Bursaspor’daki oluşumun mimarlarından olan Mustafa Bozbey maddi ve manevi olarak koca çınarın yanında olmaya devam ediyor. Yerel seçimler öncesinde Bursaspor ile ilgili söylediği birçok şeyi hayata geçiren Başkan Bozbey, yeşil beyazlı taraftarlardan büyük takdir görüyor.

Bursaspor’a Mustafa Bozbey dopingi

Emre KURTBAY

Tarihinde ilk kez seviye olarak 4. Lig’de mücadele eden Bursaspor’un yeniden dirilişinin perde arkasındaki en önemli isimlerin başında şüphesiz Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey geliyor.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonrasında 5 yıllığına Bursa’yı yönetme yetkisi alan Başkan Bozbey, Bursaspor’un eski günlerine dönmesi adına yeşil beyazlı kulübün Başkanı Enes Çelik ile birlikte kıvılcımı yakan isim olarak dikkat çekiyor.

EN BÜYÜK DESTEKÇİ

Yıllardır özlemi kurulan güçlü yönetimin oluşması adına büyük çaba sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hem maddi hem de manevi olarak Timsahlar’ın en büyük destekçisi konumunda yer alıyor. Seçim öncesinde Bursaspor ile ilgili söylediği birçok şeyi hayata geçiren, transfer tahtasından kalıcı gelir konusuna kadar birçok noktada önemli katkılar koyan Başkan Bozbey, yeşil beyazlı taraftarlardan takdir görürken son oynanan Tokat maçında ortaya konan görüntüler de bunu kanıtlar nitelikteydi.

TARAFTARDAN SEVGİ SELİ

41 bin 300 taraftarın Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’na adeta akın ettiği tarihe geçen mücadeleyi de protokol tribünden takip eden Başkan Bozbey’e Bursasporlu taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Maç öncesinde yeşil beyaz sevdalılarını selamlayan Bozbey, maç içinde de kendisine yapılan tezahürat sonrasında ayağa kalkarak tüm stadyuma el sallayarak alkışladı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Her konuşmasında Bursaspor’a olan desteklerinin artarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Bozbey, Bursalı gazetecilerle bir araya geldiği buluşmada “Bursaspor taraftarı, Bursaspor’un bir Süper Lig takımı olduğunu kanıtladı. Bursa’yı yükselttiğimizde Bursaspor, Bursaspor’u yükselttiğimizde Bursa yükselecektir. Takımımıza güveniyoruz ve her zaman onların yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X