Bursaspor’a büyük bağışlar olacak mı?

Bursaspor Kulübü alacaklarından vazgeçen kişi ve kuruluşları kamuoyuyla paylaşıyor. Yeşil beyazlı kulüp alacaklarından vazgeçen isimlere teşekkür ederken, camia kulüpten büyük alacağı olan başta eski başkanlar olmak üzere herkesten fedakarlık bekliyor. 

Bursaspor’a büyük bağışlar olacak mı?

Emre KURTBAY 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla kulüpten alacaklı kişi ve kurumlara alacaklarından vazgeçmeye davet eden Bursaspor, bu çağrının karşılığını almaya devam ediyor. Yeşil beyazlı kulüp, yaptığı açıklamayla alacaklarını bağışlayan kişi ve kuruluşları kamuoyuyla paylaşırken, bir yandan da ‘Yanındayım kampanyasına destekler sürüyor.

TEŞEKKÜR EDERİZ 

Bursaspor Kulübü, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla alacaklarından vazgeçen kişi ve kurumlara teşekkür etti. Yeşil beyazlı kulüpten kamuoyuyla paylaşılan mesajlarda, “Önceki yıllardan kalan alacağını kulübümüze bağışlayan Medicana Bursa Hastanesi’ne ve Sinanoğlu Eczanesi-Optik ve Ömer Sinanoğlu’na teşekkürlerimizi sunarız.” ifadeleri yer aldı. 

YANINDAYIM DEDİLER 

Yeşil beyazlı kulüp ayrıca devam eden ‘Yanındayım’ kampanyasına destek olan Sur Yapı Marka AVM’ye de teşekkür ederken, bağış tutarıyla ilgili bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Yönetimin girişimleriyle birlikte, kulüpten alacaklı kişi ve kurumların alacaklarını bağışlayanların sayısının artacağı tahmin ediliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X