Bursaspor’a Atış Grup’tan 22 milyon liralık dev destek

Yeşil beyazlı takımın forma göğüs sponsoru Atış Grup oldu. Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle anlaşma imzaya döküldü…

Bursaspor’a Atış Grup’tan 22 milyon liralık dev destek

Haber/Kamera: Bircan ÖRSEL

Bursaspor’a diriliş sezonunda dev sponsor…

Atış Grup, yeni sezonda yeşil beyazlı takımın forma göğüs sponsoru oldu…

Bursaspor’un kasasına bu anlaşmayla beraber 22 milyon lira girecek…

Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen lansmanda konuşan Başkan Enes Çelik, “A takımımız ve altyapı takımlarımız formalarında bu sezon Atış Grup’un reklamını taşıyacak. Atış Grup sadece yaptığı kaliteli ticari projelerle değil sosyal sorumluk ve spora destek projelerinde de her zaman var olmuştur. Atış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Atış, Atış Grup CEO’su Ahmet Atış, Atış Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış başta olmak üzere tüm Atış Grup ailesine teşekkür ediyorum. Hem ‘Yanındayım’ kampanyamıza hem de formamıza verdikleri 22 milyon liralık reklamla büyük bir katkıda bulundular. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını ve uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Atış Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış da, “Bursaspor yeni bir döneme giriyor. Bu birlikteliğin takımımıza Süper Lig’e taşımasını arzu ediyoruz. Hedef Süper Lig. Ben Bursaspor’un Süper Lig’de de yine şampiyonluklar yaşayacağına inanıyorum. Biz Atış Grup olarak gücümüzü Bursa’dan alıyoruz. Bütün emeğimiz Bursa için. Bursa’nın en değerli markası da Bursaspor. Biz her zaman destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X