Bursaspor Teknik Direktörü Batalla’dan flaş açıklamalar

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla, 3-0 kazanılan Tokat Belediye Plevne maçının ardından konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Batalla’dan flaş açıklamalar

Emre KURTBAY

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arjantinli teknik adam şunları söyledi:

“Öncelikle yaşattıkları ortamdan dolayı taraftarlarımıza teşekkür ederim. Gerçekten oyuncular için çok güzel bir şey. Böyle oynamak da çok kolay değil. Birçok oyuncunun bu stattaki ilk maçı. Bu kadar taraftarın önünde oynadılar. Tabii o yüzden bir heyecan vardı. Bu, ilk yarıda da kendisini belli etti. Ama güzel bir ilk yarı oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda çok daha sakin oynadık. Kazanmayı hak ettik.

Çok fazla duygu yaşadım. Benim son maçımda bu kadar insan yoktu. Gördüğümde oyuncularıma ayrıcalıklı hissetmeleri gerektiğini söyledim. Tekrardan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım bu sayıda gelmeye devam ederler.

Lige iyi ve istediğimiz gibi başladık. İki farklı sahada iki maç oynadık. Bu süreçte neredeyse bütün oyuncularımız süre buldu. Bence bu da çok önemli. Maç maç hazırlanacağız. Önümüzde sıradaki maç var. Muhammet Demir ve Furkan Özyapı muhtemelen önümüzdeki maça yetişir.”

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X