Bursaspor sevgisi bakın ne yaptırdı?

Yeşil beyazlı armayı dövme yaptıran Alex Gavrilovic, Bursa’nın kendisi için özel bir yer olduğunu belirterek yeni sezonda da Bursaspor’da devam etmek istediğini söyledi.

Bursaspor sevgisi bakın ne yaptırdı?

Emre KURTBAY

Bursaspor Basketbol’da geride bıraktığımız sezonun son bölümünde transfer edilen ve 5 maçta gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Alex Gavrilovic, vücuduna Bursaspor dövmesi yaptırdı.

Yeşil beyazlı armayı vücuduna işleyen Sırp asıllı Fransız basketbolcunun bu hareketi taraftarın beğenisini kazanırken, 5 maç oynamasına rağmen gösterdiği aidiyet duygusu herkesin takdirini kazandı. Olay Medya’ya açıklamalarda bulunan Gavrilovic, kısa süre oynamasına rağmen Bursaspor’un ve Bursa’nın kendisi için çok özel bir yer olduğunu söyledi.

UMARIM DEVAM EDERİZ

Yeşil beyazlı taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür eden 32 yaşındaki oyuncu, “Tüm takımlarıma dövme yaptırdım çünkü onlar benim bir parçam oldular ama sadece 5 maç oynamama rağmen Bursa benim için kesinlikle özel bir yerdi. Taraftarların bunu takdir etmesine sevindim. Kesinlikle en başından beri bana çok fazla destek ve sevgi gösterdiler” diye konuştu. Gavrilovic, Bursaspor’la devam edip etmeyeceğiyle ilgili olarak ise “Bursaspor’dan resmi teklif bekliyorum. Kulübün menajerimle görüştüğünü biliyorum ve umarım sözleşme üzerinde anlaşıp birlikte devam edebiliriz. Ayrıca menajerimin diğer takımlarla konuştuğunu da biliyorum, bu yüzden ne olacağını göreceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X