Bursaspor maçından dikkat çeken detaylar

Ligdeki ilk maçında Düzcespor’u 2-0 yenen yeşil beyazlı takımla ilgili dikkat çeken detaylar haberimizde…

Bursaspor maçından dikkat çeken detaylar

Emre KURTBAY

Bursaspor’un Düzcespor ile oynadığı ilk lig maçına yönetim kurulu tam destek verdi. Başkan Enes Çelik ile birlikte Düzce’ye gelen yeşil beyazlı yöneticiler, mücadeleyi yerinden takip ederken alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik edip stadyumdan mutlu ayrıldılar.

Batalla ilki yaşadı

Futbolculuk kariyerinde gösterdiği performansla Bursaspor’un efsaneleri arasına giren ve Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri önüne heykeli dikilen Pablo Martin Batalla, Bursaspor Teknik Direktörü olarak ilk kez takımın başında resmi bir maça çıktı. Arjantinli teknik adam, ilk resmi maçından galibiyetle ayrılmayı başarırken, genç çalıştırıcı, diploması yetersiz olduğu için saha kenarında idari menajer olarak yer aldı. Teknik Sorumlu olarak Serdar Kurtuluş yedek kulübesinde olan isimdi.

Düzcesporlulardan Sedat Cengiz’e tepki

Bursasporlu futbolcu Sedat Cengiz, Düzce’de tepkiyle karşılandı. Geçen sezonun devre arasında Düzcespor’da forma giyen ve alacakları ödenmediği için kulüpten ayrılan 32 yaşındaki futbolcuya Düzcesporlu taraftarlar tepki gösterdi.

Muhammet Demir devam edemedi

Bursaspor’da maça ilk 11’de başlayan Muhammet Demir, oyuna devam edemedi. İlk yarının sonlarına doğru ağrıları artan deneyimli futbolcu, 45. dakikada yerini Mücahit Can Akçay’a bıraktı. Muhammet Demir’in tedbir amaçlı olarak oyundan alındığı belirtildi.

Futbolcular 3 puanı taraftara adadı

Düzcespor’u deplasmanda mağlup ederek lige 3 puanla ayrılan Bursaspor’da futbolcular, aldıkları galibiyeti kendilerine orantısız güç gösterilmesi nedeniyle stadyumu terk eden yeşil beyazlı taraftarlara adadı. Futbolcular, maçın ardından neredeyse tamamı boş tribünlere giderek dört taraftarı selamladı ve birlikte “güzeller içinden bir seni seçtim” bestesini söyledi. Kaptan Ahmet İlhan, daha sonra dört taraftarın yanına giderek, “bizim size ihtiyacımız var, lütfen bizi yalnız bırakmayın” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X